Yinmind og bindevævet

70% af den menneskelige krop består af bindevæv. Dette bindevæv kan være hydreret eller dehydreret. Et hydreret bindevæv er et fleksibelt bindevæv. Et tørt bindevæv er ligesom en tør svamp: Det bliver porøst med øget risiko for skader. Hvis bindevævet ikke er fugtet nok og ikke bliver stimuleret gennem bevægelse og stræk, klistrer det sammen og bliver stift og spændt.

Fascia_Abstract-300x300

Et spændt bindevæv er ofte skyld i smerter. Forskere har fundet ud af, at der i bindevævet er celler, som kan trække sig langsomt sammen – lidt ligesom muskelceller.
Forskningen peger på, at et spændt og stift bindevæv kan påvirke nerverne til at sende smertesignal til hjernen, hvilket resulterer i oplevelsen af smerte.
Bindevævet er fyldt med nerver, omkring 10 gange så mange som musklerne, hvilket kan forklare nogle af de kroniske smerter, mange mennesker oplever.

Yinmind fjerner dybe blokeringer og ekstra ”bindevævs-klister”, som er opstået gennem fysiske og psykiske traumer, ulykker og/eller stress. 

Forestil dig en havevandslange, der har ligget ubrugt i lang tid. Den ”mudres” til med alger, skidt, insekter etc. Når vandet tændes og skylder igennem, fjernes alt snavset efterhånden og der skabes rent gennemløb. Det er et godt billede på, hvordan Yinmind renser din krop.

Kunne du tænke dig at modtage vores nyheder på mail?

Up ↑

%d bloggers like this: