Life Coaching

Mange mennesker oplever at stå i situationer, som er svære og udfordrende at håndtere alene.

Det kan være arbejdsmæssigt, i parforholdet eller måske i familien. Det kan handle om sygdom, stress, arbejdsløshed, lavt selvværd, skilsmisse eller noget andet. I sådanne situationer er life coaching og/eller psykoterapi en god måde at komme videre på.

Jeg har arbejdet professionelt med life coaching og psykoterapi i mere end 20 år, og har et solidt og professionelt fagligt fundament.
Mine kunder kommer både med private og erhvervsrelaterede udfordringer.

 

LIFE COACHING bidrager til at skabe et godt liv for dig. Du får den nødvendige hjælp til, at klart og tydeligt se hvad det egentlig handler om, se hvor du spænder ben for dig selv og  se dig eget unikke potentiale. 

Vi arbejder med ansvar, overbevisninger og vaner. Vi ser på dit liv, hvad der tjener dig og hvad der skal ændres. Jeg giver dig konkrete redskaber til at skabe en positiv tilværelse, til at nå dine mål og leve det liv du drømmer om. Resultatet af dit arbejde med dig selv, vil på det grundlæggende plan bringe selvaccept og kærlighed.

 

I PSYKOTERAPIEN arbejder vi dybere og måske med mere “alvorlige” udfordringer. Jeg arbejder holistisk. Det vil sige, at jeg arbejder med både krop, sind og ånd, med det hele menneske. Jeg tager udgangspunkt i dig og din situation og redskaberne, jeg bruger, er samtaleterapi, kropsterapi, tegneterapi og mindfulness.

 

Du bliver mødt i et fortroligt rum med faglighed og empati. Du bliver mødt som den, du er. 

Jeg er uddannet Psykoterapeut, Parterapeut, Coach samt certificeret Yinmind instruktør. Jeg efteruddanner mig løbende og møder dig med professionalisme, faglighed og hjerte.

Priser

Terapi/coaching
1 session à 60 minutter kr. 900,-
Klippekort: 5 x terapi à 60 minutter kr. 4.000,-

Parterapi
1 session à 90 minutter kr. 1.500,-
Klippekort: 5 x parterapi à 90 miutter kr. 6.800,-
1 hel dags parterapi fra kl. 9.30 – 16.00: kr. 6.000,-
(5 sessioner fordelt på en dag, par- og individuel terapi)

Terapien/coachingen foregår i min klinik Østergårdsparken 33, Ugelbølle, 8410 Rønde.

Kontakt mig for en uforpligtende snak her.

Kunne du tænke dig at modtage vores nyheder på mail?

 

Up ↑

%d bloggers like this: