Om Mette

Yinmind er en smuk rejse for mig. En dyb længsel, der giver så meget mening på alle planer. Yinmind samler det hele – al min faglighed, min væren, min fortid, min nutid.

Jeg øver mig i at beholde nybegynderens sind i de syv mindfulnesskvaliteter og udforske og rumme alt det, Yinmind indeholder.

Yinmind er det smukkeste spejl, hvor jeg ser alt. Som i alt.
Tak.

Billede1

Jeg hedder Mette Otto Gyldendal og er uddannet Yinmind Instruktør hos Louise Grønbeck og Lars Damkjær.

Jeg stiftede bekendskab til Yinmind, da jeg selv var ramt af stress – med mange fysiske og psykiske symptomer.
Jeg søgte og fandt ved “et tilfælde” Yinmind. Til en start var sekvenserne mest af alt provokerende og hårde. Væren, ro, accept og indsigt. Det var svært at være i for en utålmodig, energisk “tonser” som mig. Men jeg fornemmede det unikke potentiale i at fortsætte og overgav mig.
Yinmind har en stor del af æren for, at jeg kom så hurtigt og godt tilbage. Stærkere, blidere og sundere. Tilbage til hel.

Jeg indgik en fratrædelsesaftale med den virksomhed, hvor jeg arbejdede som HR Chef, fulgte det indre kald, og startede som selvstændig. Jeg har min erhvervsside, metteottogyldendal.dk og så denne. Yin og Yang. Balance.

Mine mange års erfaring som psykoterapeut, parterapeut, coach og underviser i disse fag, giver mig, sammen med Yinmind Instruktør uddannelsen, en stor ballast, og skaber et trygt undervisningsmiljø, samt en både seriøs og hjertelig faglighed.

Jeg er en moden og erfaren kvinde, hviler godt i mig selv og i min krop.

Jeg er tillidsskabende og er god til at skabe tryghed. Jeg kender (alle) mine sider. Både de lyse og de mørke. Og jeg har gennem de sidste 10 år arbejdet med at være ikke-dømmende, accepterende og rummelig overfor både mig selv og andre.

Jeg er dybt professionel og har styr på mine ting. Jeg er autentisk, ærlig og direkte med et kæmpe hjerte. Alt det præger min undervisning.

pic_332194.gif

Baggrund

Jeg har siden 2003 arbejdet med Executive Coaching af enkeltpersoner og virksomheder,  undervist i coaching, supervision, formidling og psykoterapi.

Jeg har arbejdet som Executive Coach i Tyskland, været leder i reklamebureau, produktchef i et bladforlag samt medlem af bestyrelse i en større, tysk industrivirksomhed.
Jeg har været uddannelsesleder på et akademi for psykoterapi og coaching og senest arbejdet som Head of HR i Søstrene Grene.

Oprindeligt er jeg uddannet indenfor økonomi og markedsføring og har siden taget efteruddannelser inden for Executive Coaching, Psykoterapi, Supervision, Formidling, Yinmind (Yinyoga og Mindfulness), Personanalyser/Rekruttering samt Lederudvikling.

Kunne du tænke dig at modtage vores nyheder på mail?

Up ↑

%d bloggers like this: