Hvad siger deltagerne

Mit forløb hos Mette Otto Gyldendahl i Yinmind.
Jeg har gået i et forløb over 12 gange til Yinmind hos Mette. Jeg kan kun give Mette min allerbedste anbefaling. Mette er den mest fantastiske kvinde med hendes  kærlige og venlig måde at være på. Hun har en dejlig rolig måde at være i lokalet på. Man er i trygge hænder og bliver løftet på en meget kærlig måde. Det gælder ikke om at præstere men bare være med det der er. Mette løfter og støtter en i øvelserne. Hun er meget nærværende. Det er ligesom at komme hjem når man træder ind i lokalet. Mette er en meget dygtig underviser. Hun mærker folk og man bliver løftet til et højere niveau.
fitness-girl-hands-374694
At lære Yinmind Yoga hos Mette har givet mig en ro i kroppen. Jeg har fået nogle øvelser med hjem til, at bruge i en stresset hverdag. Kan mærke at flere af øvelserne har hjulpet mig med mine smerter i skulder og nakke.  Dejligt at vide, at der bliver arbejdet med bindevævet i øvelserne. Jeg kan godt lide at Mette fortæller, hvad hver øvelse gør ved kroppen. Jeg føler virkelig, at dette forløb har løsnet en masse op i min krop. Det har givet mig en masse energi og ikke mindst ro i sjælen.

Af hjertet TAK Mette for din måde at gøre en forskel på. Du er fantastisk og en ener!! Elsker din måde at undervise på.

Stor tak for din undervisning.
Lotte

Hvorfor Yinmind?
Efter en skade i min ryg, har jeg tænkt på at deltage i en eller anden form for træning. Men som hos mange andre blev det ved tanken.

Da jeg efter en prøvelektion i Yinmind følte at denne type træning passede til mig, meldte jeg mig til 12 lektioner. At det blev Yinmind er tilfældigt…

Blandingen af yoga og øvelser tiltalte mig selvom jeg absolut var meget skeptisk hvad angår meditation, da jeg altid har haft svært ved dette at fokusere på kroppen og slappe af.

Det der også tiltalte mig var blandt andet at øvelserne er tilpasset til den individuelle balance-cobblestone-conceptual-279470person, at jeg kunne udføre øvelserne efter mine evner og alligevel få stor udbytte af disse, og at jeg fik den hjælp jeg havde behov for til at udøve disse så korrekt som muligt.

Allerede efter de første timer kunne jeg mærke at mine skuldre faldt ned, jeg lærte at slappe af og mine smerter i ryggen aftog. Pludselig kunne jeg bevæge mig i flere yderpositioner uden smerter og når jeg kommer hjem efter lektionerne, har jeg en meget behagelig fornemmelse i kroppen.

Mine smerter i ryggen er ikke forsvundet, men de fylder ikke så meget i hverdagen mere.
Anne P

 

Up ↑

%d bloggers like this: